Noakk Dealer worden?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Over ons

  Leuk dat je bij ons op de website komt kijken! We zijn een jong en inspirerend bedrijf, genaamd Noakk. De naam is afkomstig van de Zweedse jongensnaam Noak en betekent 'rust'. In de naam is het woord oak verstopt, wat verwijst naar onze eiken panelen. 

  Bij Noakk vindt je akoestische panelen welke geluiddempend werken en voor rust in elke ruimte zorgen. Door de panelen te plaatsen in bijvoorbeeld de woonkamer of in een kantoor creëer je gemakkelijk sfeer, warmte en uitstraling. De panelen laten de ruimte groter lijken, wat ook een bijkomend voordeel is!

  In veel nieuwbouwhuizen en kantoren is het gehorig, dit was ook bij ons het geval. Je kan dit proberen op te lossen door veel meubels en accessoires te plaatsen in het huis. Wij hadden het idee dat dit efficiënter en duurzamer kon. Al snel kwam het idee van het gebruik van akoestische panelen naar boven. We vonden alleen niet direct wat we in ons hoofd hadden. De zoektocht naar een product met natuurlijke materialen, lichte kleuren en strakke lijnen ging verder. Na een tijd gezocht te hebben, vonden wij eindelijk de producten waar wij blij van worden! & jij hopelijk ook!

  Wij staan voor kwaliteit, vernieuwing en puurheid. De akoestische panelen worden vanuit ons eigen magazijn in Alkmaar naar jou toegestuurd. Met onze producten willen wij voor iedereen toegankelijk zijn. Daarnaast geven wij graag een passend advies op het gebied van interieurstyling en montage van onze producten.

  Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op!
  Neem ook eens een kijkje op onze Instagram voor inspirerende beelden.

  Klantenservice

  Ons service team staat voor u klaar!

  Neem contact met ons op

  Telefonisch contact

  maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur

  +31(0)722035055

  E-mail

  Wij reageren op werkdagen binnen enkele uren op uw email

  [email protected]

  Social media

  Of via social media

  4,9Review LogoWij scoren een 4,9 op Google reviews

  Noakk BV

  Zijperstraat 31
  1823CX
  Nederland Bekijk op Google Maps