Noakk Dealer worden?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Saldo cadeaubon controleren

  Veelgestelde vragen

  Zijn de panelen ook geschikt om buiten te monteren?
  De akoestische panelen zijn niet geschikt voor buiten. Het MDF en vilt kunnen niet tegen vocht en water. Bij contact met vocht zal het paneel krom trekken. 

  Kunnen de panelen in een vochtige ruimte zoals bijvoorbeeld de badkamer gemonteerd worden?
  De akoestische panelen zullen krom trekken wanneer deze in aanraking komen met vocht en/of water. De materialen van de panelen kunnen niet goed tegen water en vocht en zijn hierdoor niet geschikt voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld badkamers en sauna's.

  Zijn de panelen eenvoudig zelf te monteren?
  Ja, de panelen zijn eenvoudig zelf te monteren met High Tack lijmkit of met schroeven. Zie ons blog voor het uitgebreide stappenplan.
  stappenplan montage akoestische panelen van Noakk

  Hoe maak ik de panelen schoon?
  Wij adviseren de panelen niet schoon te maken met water of vocht. Gebruik voor het schoonmaken een stofdoek, stoffer of een stofzuiger.

  Hoeveel panelen heb ik nodig?
  Dit is afhankelijk van de grote van de ruimte. Wij raden aan 20% van het oppervlakte te bekleden met de akoestische panelen om zo het meest geluiddempend effect te krijgen.

  Levering
  Onze producten worden door onze eigen koerier verzonden, dit is vanwege de grote omvang van het pakket. Hierdoor zijn de panelen niet geschikt om te versturen met regulieren pakketbezorgers. Liever zelf afhalen in het magazijn gelegen in Alkmaar? Maak dan een afspraak via ons email adres: [email protected]

  Retourneren
  U krijgt als consument bij Noakk het recht op een 14 dagen zichttermijn/bedenktijd. Hierbinnen kunt u een retouraanvraag doen via de klantenservice en het product retour sturen. Gemaakte kosten voor het retourneren van de goederen komen voor eigen rekening. De te retourneren producten dienen in ongebruikte staat en in de originele verpakking te verkeren. Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden raadplegen. 

  Merken: