Noakk Dealer worden?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Verzenden & retourneren

  Verzenden
  Wij werken met eigen voorraad waardoor we zorg kunnen dragen voor een spoedige en kwalitatief goed afhandeling van ieder pakket. Onze producten worden door onze eigen koerier bezorgt, dit vanwege de grootte van uw bestelling. Hierdoor zijn de panelen niet geschikt om te versturen met regulieren pakketbezorgers. Na het bestellen wordt jouw pakket ingepland en ontvangt u een mail om zelf een afleverdatum in te plannen. Het is van belang dat er iemand aanwezig is op het opgegeven adres, om de bestelling in ontvangst te nemen.

  Liever afhalen op onze locatie in Alkmaar? Maak dan telefonisch een afspraak of via ons email adres: [email protected]

  Verzendkosten
  Wij laten de pakketen door onze eigen koerier bezorgen, vanwege de grote omvang van de panelen. Verzendkosten bedraagt standaard €59,95. Dit geldt ook voor België. 

  Binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen boven de €1000,- 

  Ons systeem kan helaas geen rekening houden met eilandtoeslag. Als je een bestelling af laat leveren op een van de wadden eilanden, kun je rekenen op een toeslag van €10,- voor de samples en €60,- voor de panelen. Voor bestellingen naar Wallonië zal een extra toeslag bij het afrekenen verekend worden.

  Samples worden standaard met PostNL verzonden en de kosten hiervoor zijn €6,95 voor een pakket verzending binnen Nederland.

  Retourneren
  U krijgt als consument bij Noakk het recht op een 14 dagen zichttermijn/bedenktijd. Hierbinnen kunt u een retouraanvraag doen via de klantenservice en het product retour sturen. Gemaakte kosten voor het retourneren van de goederen komen voor eigen rekening. De te retourneren producten dienen in ongebruikte staat en in de originele verpakking te verkeren. Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden raadplegen. 
  Panelen of producten die speciaal voor u in een andere kleur, maat of combinatie gemaakt worden en niet standaard op de website vermeld staan, kunnen niet geretourneerd of geannuleerd worden.

  Klantenservice

  Ons service team staat voor u klaar!

  Neem contact met ons op

  Telefonisch contact

  maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur

  +31(0)722035055

  E-mail

  Wij reageren op werkdagen binnen enkele uren op uw email

  [email protected]

  Social media

  Of via social media

  4,9Review LogoWij scoren een 4,9 op Google reviews

  Noakk BV

  Zijperstraat 31
  1823CX
  Nederland Bekijk op Google Maps