Noakk Dealer worden?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Noakk Tussenlat / eindlat / hoeklat Decor paneel

  20% sale
  Productomschrijving
  Waarom Noakk panelen?- Nederlandse kwaliteit- Duurzaam product- Snel geleverd- Persoonlijke service - Panelen in verschillende maten en varianten leverbaar De sierlatten zijn driezijdig gefineerd. De sierlatten worden gebruikt om tussen of op de decor panelen te plaatsen. Zo creëer je een nog mooier geheel. Wanneer de decor panelen met de akoest...

  Waarom Noakk panelen?
  - Nederlandse kwaliteit
  - Duurzaam product

  - Snel geleverd
  - Persoonlijke service 
  - Panelen in verschillende maten en varianten leverbaar

  De sierlatten zijn driezijdig gefineerd. De sierlatten worden gebruikt om tussen of op de decor panelen te plaatsen. Zo creëer je een nog mooier geheel. Wanneer de decor panelen met de akoestische panelen gecombineerd worden, zal het effect van de sierlatten goed met de latten van de akoestische panelen staan.

  Afmetingen

  240 * 2,7 * 2cm
  297 * 2,7 * 2cm

  Montage
  De montage van de eindlatten raden wij aan om te bevestigen met High Tack van Den Braven.

  Levertijd en verzending
  Wij kunnen het hele jaar snel leveren doordat we werken met een eigen voorraad en express zendingen. De kosten voor het transport zijn €59,95. Franco zending bij bestellingen >€1000,-. Hiervoor bezorgen we jouw bestelling door heel Nederland. Wij streven ernaar jouw pakket binnen enkele werkdagen na het plaatsen van de bestelling af te leveren. Na het bestellen wordt jouw pakket ingepland voor transport en ontvang je een mail om zelf een afleverdatum af te spreken. Door de afmeting van het pakket dient er tijdens het afleveren van de bestelling iemand aanwezig te zijn op het opgegeven adres, houdt hier rekening mee bij het plaatsen van de bestelling. 

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken